Opel cu servire la domiciliu: marca germană anunță noi servicii în România

Opel România anunță introducerea unor servicii noi pentru clienții săi, dar și o serie de oferte deosebit de avantajoase pentru mașinile noi.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Opel își demonstrează loialitatea față de clienții săi din România prin introducerea unui nou serviciu de preluare/livrare la domiciliu atât a autovehiculelor – atât pentru cele nou achiziționate, cât și pentru cele care au nevoie de vizită la service. Pentru orice nelămurire sau informație suplimentară, clienții sunt rugați să se adreseze celui mai apropiat dealer.

Totodată, producătorul din Rüsselsheim anunță o serie de prețuri promoționale accesibile prin programul Rabla. Noul Opel Corsa, de exemplu, are prețuri care pornesc de la 9.988 € cu TVA și prima de casare incluse. Versiunea electrică a sa, Corsa-e, pleacă de la 17.520 € dacă este achiziționat prin Rabla Plus, iar SUV-ul hibrid Grandland X Hybrid4 (cu 300 CP și tracțiune integrală) poate fi achiziționat cu prețuri care pornesc de la 28.990 €. 

Clienții pot face programări pentru verificări sau pentru reparații fie telefonic, fie accesând site-ul Opel, prin e-mail sau prin platforma myOpel. Toate canalele sunt deschise.

Adaugă un comentariu