România a obținut argintul la Rally din Roma Capitale! Oprea și Hațegan, locul 2 la ERC Ladies

Săptămâna trecută, Cristiana Oprea și Diana Hațegan au intrat în atenția publicului larg prin faptul că aveau să reprezinte România la Rally din Roma Capitale, etapă a Campionatului European de Raliuri (ERC). Era pentru prima dată când un echipaj 100% feminin concura pentru țara noastră în această competiție. Din fericire, performanța celor două nu s-a limitat la participare: Cristiana Oprea și Diana Hațegan au obținut locul 2 în clasa Ladies.

Weekendul trecut a avut loc Rally di Roma Capitale, etapă a Campionatului European de Raliuri. Pilotând un Peugeot 208 R2, româncele Cristiana Oprea și Diana Hațegan au reușit să obțină argintul în clasa Ladies, o realizare impresionantă.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Trofeul ERC Ladies a fost câștigat de britanica Catie Munnings, care a fost asistată de norvegianca Engan Veronica.

La ERC3, Cristiana Oprea și Diana Hațegan s-au clasat pe locul 8. Aurul a fost adjudecat de perechea estoniană Ken Torn / Kauri Pannas.

Momentan, nu am cuvinte. Locul 2 la Ladies, locul 8 în ERC3, la Rally di Roma Capitale. Mulțumim tuturor pentru sprijinul vostru, a fost extraordinar!!!‘, a scris Cristiana Oprea pe Facebook.

View this post on Instagram

Not so bad after all. @rally_romacapitale ✔️ ?

A post shared by #Motorsport (@htagmotorsport) on

 

Sursa foto: Facebook/Cristiana Oprea

Adaugă un comentariu