Oricine își poate permite acest Mercedes Clasa S Coupé

Cu un preț de pornire de 130.281 euro, noua Clasă S Coupé va rămâne pentru mulți doar un vis frumos. Însă, Mercedes-Benz pregătește și o versiune pentru „mase’, ceva mai mică, dar la fel de impresionantă.

Noul Mercedes Clasa S Coupé este una dintre cele mai râvnite mașini ale momentului, însă cu un preț de pornire de 130.281 euro, puțini vor ajunge vreodată să-şi permită una. Ei bine, vești bune pentru cei care-și doresc să vadă această superbă siluetă în fiecare zi, pentru că producătorul german tocmai a lansat o nouă de colecție de modele la scară, care reproduc extrem de fidel seducătoarea Clasă S Coupé.

Disponibile în două dimensiuni (1:18 și 1.43) și vopsite în patru dintre nuanțele regăsite și pe mașina în mărime naturală, noile machete ale Clasei S Coupé vor ajunge pe piață din luna septembrie a acestui an, putând fi cumpărate atât din showroomurile oficiale Mercedes-Benz cât și de pe magazinul online.

Create în colaborare cu specialiştii de la iScale, machetele realizate la scara 1:43 sunt formate din 50 de piese, în timp ce modelele 1:18 sunt asamblate din nu mai puțin de 110 componente.

Atenția la detalii este impresionantă, Mercedes-Benz acordând o deosebită interioarelor, care reproduc întocmai uluitorul habitaclu al lui Mercedes Clasa S Coupé.

 

Mercedes Clasa S Coupé – preturi pentru machete

În cazul modelului la scara 1:18 pot fi deschise portierele, capota motorului și portbagajul. Indiferent de dimensiuni, machetele Clasei S Coupé vor fi comercializate într-o cutie de prezentare. Prețurile recomandate pentru piața din Germania sunt de 29.90 euro pentru modelul 1:43, respectiv de 79.90 euro pentru cel realizat la scara 1:18.

Adaugă un comentariu