Pagani Huayra Roadster – Imagini teaser și detalii noi

Au trecut șase ani de când Pagani a anunțat lansarea lui Huayra Roadster. Producătorul italian a tot amânat debutul modelului, însă anul acesta, fanii vor face cunoștință cu Huayra Roadster. Prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Până atunci, oficialii Pagani s-au hotărât să ne ofere ceva fotografii teaser, dar și câteva detalii cu viitorul Huayra Roadster. Pentru început, aflăm că decapotabilă o să aibă o masă mai mică decât coupe-ul. Pe scurt, sub 1.350 de kilograme.

În general, atunci când producătorii vin cu modele cabrio, acestea au o greutate mai mare din pricina ranforsărilor suplimentare. Totuși, Pagani a găsit o soluție pentru rezolvarea acestei probleme, iar versiunea Huayra BC a reprezentat punctul de plecare.

În ceea ce privește motorizarea, Pagani Huayra Roadster va sosi tot cu același V12 de 6,0 litri de proveniență AMG. Totuși, zvonurile spun că motorul ar urma să producă peste 730 CP și mai bine de 1.000 Nm.

Cel mai probabil, resursele se vor apropia de cele ale lui Huayra BC (789 CP și 1.100 Nm), însă acestea nu vor fi depășite. Cu detalii complete vom reveni după debutul lui Huayra Roadster în cadrul evenimentului de la Geneva.

Adaugă un comentariu