Petronas participă la Salonul Auto București & Accesorii 2019

Între 10 – 20 Octombrie are loc Salonul Auto București & Accesorii 2019 în Pavilionul B2 al Romexpo și în zona exterioară adiacentă. Vor fi expuse peste 400 de modele de autoturisme cu ardere interna, hibride și electrice, vehicule comerciale și peste 1500 branduri de accesorii și echipamente.

Cea de-a XVII-a ediție a Salonului Auto București & Accesorii prezintă cea mai mare parte a noutăților din domeniului auto, unele dintre ele vor veni direct de la Salonul Auto de la Frankfurt!

La capitolul participări de marcă notăm prezenţa companiei Petronas la această ediţie a Salonului Auto București & Accesorii 2019.

Petronas participă la Salonul Auto București & Accesorii 2019

Petronas este una dintre cele mai de succes companii internaţionale din Malaesia și a fost fondată în 1974. Petronas are o prezenţă puternică în peste 30 de tari din întreaga lume, aflându-se constant printre cele mai mari si bine cotate 500 de corporaţii la nivel mondial. Sediul actual al Petronas din Malaesia a apărut în numeroase producții cinematografice, compania fiind localizată în Turnul 1 din Petronas Twin Towers din Kuala Lumpur. Clădirea a fost inaguurată în 1999, chiar în cea de-a 42-a zi națională a Malaeziei și în anul în care Petronas aniversa 24 de ani de la fondare.

Pentru standul lor de la Salonul Auto București & Accesorii, cei de la Petronas au pregătit un panou unde vizitatorii se pot fotografia cu reprezentarea la scară naturală a piloților Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Cei doi piloți aleargă pentru echipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Poate că prezența companiei Petronas în România ne aduce și speranța să îi vedem pe cei doi piloți de Formula 1 și în realitate în viitor la un eveniment similar.

Echipa de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport are cinci titluri consecutive la constructori în Formula 1, iar Lewis Hamilton are, la rândul său, cinci titluri de campion mondial. La momentul derulării Salonului Auto București & Accesorii, Lewis și Valtteri, împreună cu echipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport se îndreaptă spre un nou titlu mondial, atât în clasamentul piloților, cât și în clasamentul constructorilor.

 

Adaugă un comentariu