Poate o mașină chinezescă din 2022 să se prezinte într-adevăr dezirabil? GAC Emkoo se vrea a fi un răspuns pozitiv la această întrebare.

Ce-i drept, GAC Emkoo este încă în stadiul de concept, însă trebuie să recunoaștem: evoluția pe care aspectul său o pune în evidență vine natural în prelungirea faptelor consemnate până acum. De-a lungul a cel mult două generații de automobile, chinezii au trecut cu designul propriu de la stadiul de copiatori la cel de creatori.

GAC Emkoo este un SUV de clasă medie (lungime de 4,68 m, lățime de 1,90 m, înălțime de 1,67 m) care poartă o inspirație high-tech, ba chiar are și o tentă premium – dacă ne uităm mai bine. Dacă privim cu atenție la tratarea detaliilor interioare, mai că intrăm la idei: oare a fost acest proiect comandat unui studio de design occidental, sau chinezii au angajat designeri cu potențial ridicat din occident? Indiferent cum au făcut, le-a ieșit cam bine.

În ceea ce privește propulsia, varianta de serie a lui GAC Emkoo va fi disponibilă cu o tehnologie numită Mega Wave Hybrid System, incluzând un motor de 2,0 litri care funcționează după ciclul Atkinson. În plus, vor mai fi oferite motorizări cu benzină din familia Mega Wave 1.5TGDI și 2.0TGDI. Lista cuprinzătoare de dotări și opțiuni va contribui semnificativ la suscitarea unui interes ridicat din partea publicului.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare