Soluție pentru descongestionarea DN1? Cu ce pod se mândrește Primăria Comarnic

Primăria Comarnic anunță pe Facebook că a fost reparat un pod ce poate servi drept alternativă pentru circulația pe aglomeratul DN1. Reprezentanții instituției au postat fotografii cu podul respectiv, iar internauții se întreabă dacă nu cumva este vreo glumă de prost gust.

Reprezentanții Primăriei Comarnic recomandă cetățenilor să utilizeze o rută alternativă pentru DN1, anume să traverseze podul din zona Maicanu peste râul Prahova, între Ghiocești și Posada. Aceștia susțin că podul a fost reparat recent și că autoturismele mici se pot deplasa pe acesta în ambele sensuri de mers.

 

Citește și:

Cum a vrut şoferiţă din Prahova să-i fraierească pe polițiștii care o amendau!

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Fă ASTA să-ți răcești rapid mașina încinsă de soare! Durează 2 minute

 

În teorie, propunerea sună bine, însă fotografiile ce însoțesc postarea schimbă complet datele problemei. După cum se poate vedea, podul pare o improvizație făcută în grabă, pe un buget modest. În plus, este suficient de îngust încât să nu permită decât deplasarea unei singure mașini, iar drumurile pe care le leagă sunt amândouă neasfaltate.

Deși mulți internauți au felicitat inițiativa autorităților locale, alții comentează sarcastic pe marginea podului: „Și ce bine arată!‘, „Serios?Ăsta este pod? Poate prin Bangladesh…‘, „E o glumă? Ăla-i pod?‘ sau „Și ăia din Congo râd de voi. Mai vă și lăudați…‘ sunt câteva dintre replicile acide postate de utilizatorii rețelei sociale.

‼️ In atenția cetățenilor:Reprezentanții Primăriei Comarnic au reparat podul peste râul Prahova (zona Maicanu), ce…

Publicată de Primaria Comarnic pe Marţi, 2 iulie 2019

 

Sura foto: Facebook/Primaria Comarnic

Adaugă un comentariu