Noapte grea pentru poliția din București: 21 de șoferi depistați beți sau drogați

Controale ale poliției desfășurate în noaptea de sâmbătă spre duminică s-au lăsat cu 134 de sancțiuni și amenzi de aproape 100.000 lei.

Citește și:

Poliția din Norvegia nu se oprește pentru nimic: îi urmărește pe suspecți prin parc! (VIDEO)

Premieră în România: primul video filmat dintr-o mașină a Poliției aflată în urmărire

Poliția Română primește mașini noi! Iată cum arată

Pot să plec cu mașina din localitate pentru o săptămână? Ce răspunde Poliția

Potrivit informațiilor publicate de Brigada Rutieră, o acțiune de amploare desfășurată în noaptea de sâmbătă spre duminică a avut ca rezultat amenzi de peste 98.000 de lei. Au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale și întocmite 14 dosare penale. Totodată, 29 de permise de conducere au fost reținute.

Dintre acestea, 12 au fost reținute pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 5 pentru consum de substanțe psihoactive, iar 8 pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h. Printre recordmanii nopții s-au numărat un bărbat de 62 de ani care avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,19 mg/l, un șofer de 26 de ani depistat pozitiv pentru consum de canabis și un altul de 28 de ani care conducea sub influența canabisului și a cocainei.

În urma controalelor efectuate de Poliția Municipiului București au fost retrase și 10 certificate de înmatriculare, din cauza deficiențelor tehnice constatate la mașini.

Adaugă un comentariu