Accident neobișnuit în Olt: Trei mașini de poliție s-au lovit între ele

Un accident ieșit din comun a avut loc vineri după-amiază, în orașul Balș din județul Olt. Coliziunea a avut loc între trei mașini de poliție, care circulau într-o coloană formată din 10 autospeciale.

Autoturismele Dacia Logan erau noi-nouțe, recent achiziționate din Mioveni. Acestea se deplasau înspre Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi, când s-au intersectat cu o coloană de mașini ce se întindea pe un kilometru, în Balș (Olt).

 

Citește și:

SUPER licitaţie ANAF: Audi A6 Quattro şi Volkswagen Passat la preţuri de Logan second

Poliţiştii la VÂNĂTOARE! Se dau AMENZI de 5800 lei după verificarea TALOANELOR

Un șofer care GONEA cu 180 km/h cu un Logan a făcut PRĂPĂD pe autostradă! Resturile de mașini se întind pe…

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

IAR se modifică REGULILE pentru obținerea ITP! Toți ȘOFERII trebuie să știe ASTA

 

Pentru a ajunge mai repede la destinație, autospecialele au pornit semnalele acustice și luminoase și au intrat în depășire. Din cauză că nu au păstrat o distanță suficientă între ele, trei dintre mașini s-au ciocnit.

Reprezentanții Poliției Olt au detaliat circumstanțele coliziunii, într-o declarație pentru Mediafax: „Veneau din Argeş şi se deplasau în direcţia Craiova pe DN 65, iar pe raza oraşului Balş, pe fondul nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru judeţul Mehedinţi‘.

Tu cu cine mai faci bang-ing?

Trei maşini noi, care erau luate de la Mioveni, judeţul Argeş, şi urmau să ajungă la Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi, s-au făcut praf, vineri, la Balş, în judeţul Olt, după ce şoferii care le conduceau au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana de autoturisme formată şi s-au ciocnit.https://www.mediafax.ro/social/masini-noi-ale-politiei-facute-praf-au-incercat-sa-ocoleasca-o-coloana-si-s-au-ciocnit-video-18170238

Publicată de Grup Unit de Rezistență prin Umor GURU pe Vineri, 14 iunie 2019

 

Sursa: Mediafax / Sursa foto: captură ecran Observator.tv

Adaugă un comentariu