Porsche Design a lansat o gama de accesorii pentru 918 Spyder

Atunci cand Porsche nu mai lanseaza modele noi, divizia de design a germanilor tine fanii aproape. Acelasi lucru se intampla si astazi, cand Porsche Design a lansat o gama de accesorii de calatorie pentru supercar-ul 918 Spyder.

Am facut si noi un exercitiu de imaginatie si ne-am dat seama cat este de greu sa-ti inghesui bagajele intr-un 918 Spyder, motiv pentru care laudam decizia Porsche Design de a lansa o colectie de astfel de accesorii.

In functie de necesitati si de buget, Porsche Design ofera aceste genti si accesorii in trei variante. Prima dintre acestea va avea 5 genti de calatorie, cea de-a doua va sosi cu trei astfel de accesorii, in timp ce ultima varianta va dispune de doua accesorii de depozitare. Setul complet cuprinde un troler, doua huse pentru imbracaminte si doua compartimente suplimentare de depozitare.

Toate aceste accesorii sunt fabricate manual in Germania. In dreptul materialelor folosite amintim: fibra de carbon, piele naturala si piele Alcantara. Conform oficialilor Porsche Design, pachetul de calatorie pentru 918 Spyder va fi disponibil in aceleasi culori ca si interiorul supercar-ului din Suttgart: Garnet Red-Silver, Onyx Black-Acid Green, Onyx Black-Silver, Mocca Brown-Silver si Mocca Brown-Orange.

Adaugă un comentariu