Porsche nu va mai produce mașini diesel

Din pricina vânzărilor, Porsche a anunțat încetarea producției pentru modelele sale cu motoare diesel.

Astfel, modelele Macan și Panamera de la Porsche nu vor mai fi oferite în varianta cu motoare diesel.

Prin intermediul unui comunicat de presa, Porsche a anunțat că măsura a fost luata pentru ca interesul pentru masinile diesel a scazut foarte mult in urma Dieselgate.

De ce alimentezi unele mașini pe stânga și altele pe dreapta? AFLĂ AICI

Ai grijă pe cine “deranjezi” în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

Iar cifrele par să le dea dreptate celor de la Porsche. În cazul modelului Porsche Panamera, doar 15% din totalul vânzărilor la nivel mondial din 2017 au fost înregistrate de motoarele diesel, spre deosebire de benzină (35%) și propulsia hibridă (50%). Pe data de 15 februarie a fost produs ultimul Porsche pe motorină, este vorba despre un Macan S Diesel.

Uite CE MAȘINI POȚI SĂ-ȚI IEI CU AJUTOR DE LA STAT!

Totuși, oficialii Porsche lasă o ușă deschisă și anunță că Porsche nu a renunțat definitiv la ideea de a oferi modele diesel în viitor.

Adaugă un comentariu

Cauta masina