Porsche România are un nou director general. Cine l-a înlocuit pe Kurt Leitner

Kurt Leitner, cel care în ultimii patru ani ocupase poziția de director general al Porsche România, și-a încheiat mandatul în țara noastră. Acesta a fost înlocuit de un austriac cu o experiență de 19 ani în cadrul companiei.

Kurt Leitner a fost CEO al Porsche România în ultimii patru ani alături de Brent Valmar, compania fiind condusă simultan de doi directori generali. Mandatul lui Leitner s-a încheiat, însă, fiind numit CEO al Volkswagen Group Singapore.

Locul acestuia a fost luat de austriacul Elmar Geisler, care în ultimii șapte ani fusese director general al mai multor filiale Porsche Holding din Europa Centrală și de Est: în Serbia, Muntenegru, Albania, Kosovo și Macedonia. În total, acesta are o experiență de 19 ani în Porsche Holding și alte companii din protofoliul VW AG.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

România este una dintre cele mai importante piețe din această regiune, cu un mare potențial de creștere, în special pe segmentul de mobilitate electrică. Avem în față o perioadă de transformări majore pentru întreaga industrie auto, iar în rolul de director general Porsche România, alături de domnul Brent Valmar, ne vom concentra asupra ofensivei electrice, dar și asupra dezvoltării rețelei distribuitorilor și a îmbunătățirii serviciilor oferite clienților”, a anunțat Elmar Geisler, noul director general Porsche România.

Elmar Geisler și-a început cariera la Porsche Austria în anul 2000, lucrând în departamentul de marketing al Audi. Trei ani mai târziu a devenit CEO al Stoddard Imported Cars (SUA), dar în anul 2005 revenea pe continentul nostru pentru a prelua conducerea Porsche Inter Auto.

Într-un comunicat oficial emis astăzi, 25 iulie, Porsche anunță că schimbarea s-a efectuat încă de la începutul lunii iulie.

 

Adaugă un comentariu