Predeal, pe harta stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice

Șoferii care conduc mașini electrice și hibrid au un nou punct de încărcare în stațiunea montană Predeal. Stația este instalată în centrul orașului, la hotelul Carmen, și este una de ultimă generație, cu un sistem de alimentare rapid, de 22kWh.

Aceasta nouă stație electrică este cea de-a doua din stațiunea Predeal. Stația, adusă din Austria de grupul Axionet, are un sistem inteligent de încărcare, care este dotat cu o aplicație intuitivă, numită Polyfazer.

Ce riști din punct de vedere legal dacă faci drifturi pe zăpadă?

Uite cum se fac de râs pe zăpadă mașini 4×4 de zeci de mii de euro | VIDEO

Prin această aplicație, șoferii își pot alimenta direct mașinile conectate la stație, au acces la informații despre istoricul și evidența încărcărilor, dar și la harta cu toate punctele de alimentare și starea lor, daca sunt deschise sau nu.

“Știm că în România numărul mașinilor de acest tip este în creștere și ne dorim ca turiștii care au ales să conducă mașini electrice să aibă o stație de alimentare la îndemână ‘, a declarat Nicoleta Bogdan, director de vânzări al hotelului unde este instalată stația.

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

De ce alimentezi unele mașini pe stânga și altele pe dreapta? AFLĂ AICI

În prezent sunt 16 statii de 50 kW functionale în România, iar dacă le includem si pe cele de 22 kW, vorbim de aproximativ 130 de stații de încărcare pentru mașinile electrice la nivel national.

Adaugă un comentariu