Primarul din Comarnic ar vrea să introducă viniete pentru mașinile din București și Ilfov

Primarul orașului Comarnic, una dintre localitățile puternic afectate de traficul de pe Valea Prahovei, ar dori să introducă o taxă de acces / vinietă pentru mașinile din București și Ilfov, similar cum primăria Capitalei dorește să taxeze toate mașinile care nu sunt înmatriculate în București și Ilfov. 

Citeşte şi:

Interdicție în masă: Câte mașini poluante vor dispărea din centrul Bucureștiului

Rușine Națională!’ Motivul absurd pentru care a expirat autorizația de construire a unei autostrăzi

‘Pe noi ne poluează la fel de mult ca și în București, pentru că stau mașinile cu orele pe raza orașului Comarnic. Vom face și noi o hotărâre de consiliu, că este ușor de făcut, prin care să impunem viniete pentru cei din București și Ilfov. Așa aducem și noi niște bani la buget’, a declarat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic, pentru ph-online.ro

Contactat de HotNews.ro secretarul orașului Comarnic a declarat că într-adevăr primarul ar fi menționat o astfel de intenție, însă acest lucru nu s-ar putea aplica.

 „Drumul național nu aparține de localitatea noastră, aparține de drumurile naționale (n.r. Compania Națională de Drumuri CNAIR)’, a declarat  Ioana Velcea, secretarul orașului Comarnic.

„Primarul a fost întrebat, dânsul a zis că va discuta cu compartimentele de specialitate oportunitatea introducerii acestei taxe. Venind și discutând cu noi am stabilit că nu avem cum să introducem această taxă’, a mai spus secretarului orașului prahovean.

taguri
Adaugă un comentariu