Primele imagini cu noul Porsche Cayenne

Deşi aşteptam lansarea noului Porsche Cayenne pe 29 august pe internet au început deja să circule o serie de fotografii cu noua generaţie a modelului.

Noul model Porsche Cayenne este o versiune complet refăcută. Sistemul de transmisie și șasiul, precum și conceptul display-ului și panoului de control au fost reproiectate pentru a spori și mai mult atât sportivitatea, cât și confortul.

Porsche a demarat o serie de teste pentru a se asigura că noul Cayenne va face faţă oricăror condiţii. Obiectivul principal al acestui proces elaborat de testare este de a realiza un echilibru perfect între numeroasele componente, dintre care unele au fost dezvoltate special pentru Cayenne. Pentru noua generație Cayenne – denumită E3 în cadrul Porsche – acest proces a început încă din 2014.

Producătorul german a ales să meargă pe schimbări foarte mici la capitolul design pentru noua generaţie a Porsche Cayenne. Partea frontală a fost redesenată dar nu atât de mult încât să surprindă. La partea din spate remarcăm o nouă linie a stopurilor care te duc cu gândul la o abordare mai sportivă.

Adaugă un comentariu