Primele imagini reale cu noul Volkswagen Golf 8 au ajuns pe internet

Primele imagini reale cu noul Golf 8 au ajuns pe internet. Noua generaţie Golf a fost surprinsă chiar în cadrul unei fabrici după ce primele unităţi au părăsit linia de producţie.

VW Golf este una dintre aparițiile cele mai așteptate ale acestui final de an. Şi vestea bună este că perioada de așteptare se apropie de sfârșit: hatchback-ul nemțesc va fi prezentat oficial peste două săptămâni.

La interior acest Golf 8 dispune de Virtual Cockpit şi modelul fotografiat era dotat cu o cutie manuală. Mai remarcăm orientarea bordului spre şofer şi lipsa comenzilor fizice din zona centrală.

Primele imagini reale cu noul Volkswagen Golf 8 au ajuns pe internet

Golf VIII va fi disponibil în două versiuni plug-in hybrid, dintre carea cea mai performantă (numită Golf GTE) va avea 245 CP. Pentru cei care prioritizează spiritul eco în locul celui sportiv, Volkswagen le va pune la dispoziție și o versiune cu 204 CP.

Până în prezent, compania germană a produs mai mult de 35 de milioane de exemplare de VW Golf de la debutul primei generații în 1974. Noua generație a bestseller-ului se va axa pe inovații digitale și vine cu elemente noi de design. De asemenea, autoturismul va utiliza cele mai noi funcții de conducere asistată

Primele imagini reale cu noul Volkswagen Golf VIII au ajuns pe internet fiind publicate pe o pagină de Facebook.  Dar premiera mondială a lui VW Golf VIII este programată pentru 24 octombrie. Noua generaţie ajunge în showroom-uri începând cu luna decembrie a acestui an.

Adaugă un comentariu