Proprietar cu spirit creativ a modificat o Lada până a ajuns BMW (FOTO)

Poate că nu este chiar cea mai reușită operație de transplant de față. Dar un singur lucru este cert: proprietarul acestei Lada este mare iubitor de BMW.

Citește și:

Tuning pentru Lada Niva! Pe bune?

Toyota Prius primește cel mai urât pachet de tuning

În topul celor mai iubite modele din istoria BMW (dacă nu chiar din istoria automobilului), primul loc îl ocupă, cel mai probabil, a doua generație Seria 3. Un argument convingător aici este, desigur, M3 E30, primul Seria 3 care să poarte insigna specială M și una dintre cele mai antrenante sportive ale secolului trecut.

Așa că nu este foarte surprinzător să vedem pe cineva care încearcă să-și îndeplinească visul de a avea un Seria 3 în garaj, pornind de la o Lada. În cazul de față, o Lada 124. Trebuie să recunoaștem că am văzut schimbări de identitate mai reușite decât aceasta, însă asta nu înseamnă că operațiunea de aici este total nereușită; dacă ții ochii mijiți, ambele mașini au formă aproape asemănătoare. Plus că atât modelul-donor cât și cel pe care îl imită au punte spate motrică.

Trebuie să te chinui mult să găsești mai mulți numitori comuni între cele două modele, și nimic nu îți poate garanta că o să și găsești. Singurul care poate lega o Lada 124 de un BMW Seria 3 este nimeni altul decât proprietarul.

Înainte să râdem de el, să ne reamintim că există ateliere de tuning cu acte în regulă ale căror exces de zel le aruncă ușor în penibil. Cum ar fi o mașină de peste 75.000 de euro îmbrăcată în catifea.

Adaugă un comentariu