Raliul Iasului 2018: O etapă reușită

Raliul Iasului a adus un rezultat perfect pentru echipajul susținut de Borsec și format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh.

A șasea etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop s-a desfășurat la Iași, în weekendul 6-8 septembrie. Cotnari Iași Rally Centenar este cea mai importantă competiție automobilistică din Moldova. Anul acesta a fost o etapă istorică, menită să marcheze Centenarul Marii Uniri. Nu mai puțin de 76 de echipaje s-au înscris în competiție, printre acestea, și cel susținut de Borsec și format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh, care a făcut o cursă foarte reușită, încununată cu un loc pe prima poziție a podiumului la categoria automobile cu două roți motrice.

„A fost o etapă reușită din toate punctele de vedere. Organizatorii au reușit și în acest an un eveniment extrem de bine pus la punct, iar noi am avut o evoluție bună, lipsită de probleme tehnice sau greșeli, a declarat pilotul Adi Teslovan.

„Am început ziua de vineri puțin mai precaut și cu puține emoții pe final de zi la superspeciala din centrul Iașului. Aici, electronica cutiei de viteze ne-a dat ceva emoții, dar am încheiat prima zi cu un avans de peste 11 secunde. Sâmbătă am continuat într-un ritm mai susținut, reușind să terminăm raliul fără emoții, pe prima poziție în clasamentul automobilelor cu două roți motrice.

Apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru de bază în tot acest weekend, când, din cauza umidității și a temperaturilor ridicate din automobilul de concurs, am fost nevoiți să ne hidratăm pe măsură.

Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Cipi, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, Prodia, RockFM, Vice, City Grill, Pigna, GoPro prin Comtrade Distribution și Omega Motorsport am reușit să terminăm cu bine și penultima etapă a campionatului național.

Urmează Raliul Sibiului, pe 5-7 octombrie, aceasta fiind și ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

Adaugă un comentariu