Range Rover aniversează 50 de ani de la debut cu ediția limitată Fifty

Marca britanică de SUV-uri de lux celebrează jumătate de secol de existență cu o ediție specială care are la bază echiparea Autobiography.

Citește și:

Ti-a expirat permisul? Iată actele necesare și procedura completă

VIDEO: Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar ajung să regrete amarnic

Range Rover a debutat în 1970 ca un prim experiment al industriei auto de a livra un SUV de lux. Un experiment care s-a bucurat de atât de mult succes încât segmentul creat acum cincizeci de ani este foarte generos în oferte. Până și constructorii consacrați de limuzine de lux, precum Rolls-Royce și Bentley, au venit cu propriile lor oferte aici.

Range Rover Fifty, ediția limitată prin care Land Rover aniversează împlinirea a 50 de ani de la debutul lui Range Rover pe piață, este bazat pe echiparea Autobiography și, conform spuselor oficialilor mărcii, va fi disponibil și în versiune cu ampatament mărit.

Fifty se remarcă printr-o serie de insigne — semnate de Gerry McGovern, șeful departamentului de design Range Rover — și prin accente negre la exterior. Unitățile Fifty vor putea fi comandate în șase culori diferite: Carpathian Grey, Rosello Red, Aruba, Santorini Black, Tuscan Blue, Bahama Gold și Davos White; ultimele trei, spun oficialii, vor fi disponibile într-un număr extrem de limitat.

De altfel, așa cum și sigla din habitaclu sugerează, Range Rover Fifty va fi produs în doar 1970 de exemplare.

Adaugă un comentariu