Reduceri dramatice de prețuri la Dacia Spring: scădere de până la 7205 euro la ofertele speciale anunțate azi!

Nu credeam că mesajul articolului nostru din 12 decembrie (Electromobilitate: next level va fi mai jos!) își va găsi atât de curând o reflectare în realitate și chiar la marca națională, dar așa stau lucrurile: începutul anului 2024 este marcat de o scădere consistentă a prețurilor pentru seria EV-urilor de clasă mini, Dacia Spring.

Conform ofertei speciale, prețul său de pornire este acum de 14.295 de euro. Cifra respectivă se referă la variantele Dacia Spring Essential, având motoare de 45 CP și care, până ieri, erau propuse începând de la 21.000 de euro. Cât despre Dacia Spring Extreme, al cărei motor de 65 CP asigură prestații preferabile, noul său preț este de 15.945 de euro. Prețul său de listă anterior anunțării ofertei speciale era de 23.150 de euro. Oficial, aceste prețuri noi sunt valabile numai pentru stocurile din prezent.

Pe fondul creșterii numărului de automobile noi lansate în clasa mini și a interesului pentru segmentele vehiuclelor urbane cu emisii zero, este de așteptat ca aceste oferte să reprezinte un început de tendință și nu o situație punctuală. De asemenea, tendința de regres a bonusurilor guvernamentale (Rabla Plus s-a redus la jumătate, de la 10.000, la 5000 de euro) ar putea impulsiona modificarea în jos a prețurilor.

taguri
Adaugă un comentariu