Renault Captur este Masin Anului 2014 in Romania

Renault Captur a fost desemnata ‘Masina Anului 2014 in Romania‘ de catre Asociatia Presei Auto din Romania (APAR).

Renault Captur a obtinut 155 de puncte si a ocupat primul loc in clasamentul celei de-a cinsprezecea editii a competitiei organizata de APAR. Titlu ‘Masina Anului 2014 in Romania’ confirma atuurile modelului Renault Captur, un crossover urban, apreciat pentru inovatiile practice, in premiera pentru segmentul sau, designul distinctiv, posibilitatile variate de personalizare, alaturi de tehnologiile multimedia de ultima generatie si motorizarile performante si eficiente.

Renault Captur a concurat in finala concursului cu Peugeot 308, Skoda Octavia, Ford Kuga, Chevrolet Trax, Hyundai i10, Nissan Note, Opel Adam, Toyota Auris, Mazda 3. Modele ajunse in finala au fost supuse unei sesiuni de test drive de catre membrii juriului in cadrul careia automobilele si-au pus in valoare abilitatile tehnologice si performanta echipamentelor din dotare.

Suntem onorati de titlul pe care Renault Captur l-a obtinut, avand in vedere prezenta unor concurenti puternici din cadrul concursului. Multumim APAR pentru ca de cincisprezece ani organizeaza aceasta competitii si multumim clientilor romani, fara de care nu am fi putut castiga acest premiu’, a declarat Mihai Bordeanu, Director de Marketing Renault Romania.

Adaugă un comentariu