Restrictii de trafic în București. Vezi dacă vei fi afectat

Mai multe restrictii de trafic au fost anunțate în București, începând din această după-amiază. Primii locuitori afectați vor fi cei care tranzitează zona din jurul Arenei Naționale, unde în această seară va avea loc meciul de fotbal între FCSB și Hajduk Split, contând pentru UEFA – Europa League.

restrictii de trafic

Astfel, în funcție de afluența publicului, și dacă situația o va impune, vor fi impuse restrictii de trafic, de azi de la ora 19,30, în zona Arenei Naționale, unde se joacă meciul FCSB și Hajduk Split.
Restricțiile vor fi pe bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion, precum și pe străzi adiacente; pe str. Maior Coravu, între Șos. Mihai Bravu și intrarea în stadion, precum și pe străzile care intersectează și acced în aceasta; bd. Basarabia, între Piața Muncii și bd. Chișinău; str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu.

restrictii de trafic

De vineri seara, zona din jurul Sălii Palatului va fi afectată de restricții ca urmare a desfășurării, în acest weekend, a Supercupei României la Karting electric. Astfel, începând de vinderi de la ora 22:00, vor fi impuse restricții de trafic în zona Sălii Palatului și a Muzeului de Artă, pentru demarcarea traseelor competiției. Aceasta se va desfășura în weekend, prilej pentru noi resticții de circulație în zonă.

Citește și:

Ce se întâmplă dacă nu plătești rovinieta? Legea se schimbă de la 1 septembrie

Germanii nu mai cumpără diesel. Ce se întâmplă cu mașinile?

ANAF vinde super mașini și în August! Cât costă un supercar la ANAF?

Dezastru în Italia: un viaduct al unei autostrăzi s-a prăbușit. Printre victime, și un român

Noi informații despre viitoarea taxa auto: Cum te afectează?

Astfel, sâmbătă, între orele 11,30 – 17,30 și duminică, între 10,30 – 16,30, circulația rutieră va fi blocată pe Calea Victoriei (între bd. Dacia și str. Ion Câmpineanu), pe str. Știrbei Vodă (între str. Berzei și Calea Victoriei) și pe str. Walter Mărăcineanu (între Calea Victoriei și str. Ion Câmpineanu).

Toate traseele afectate și informațiile în timp real pot fi consultate pe site-ul bpr.politiaromana.ro

Adaugă un comentariu