România: Prețuri pentru BMW Seria 1 facelift și Seria 6 facelift

BMW a publicat lista de prețuri pentru versiunile facelift ale lui Seria 1 și Seria 6. Conform oficialilor germani, ambele modele vor fi disponibile pe piața din România începând cu prima parte a lunii aprilie.

BMW Seria 1 facelift, mezinul familiei bavareze, va avea un preț de pornire de 24.738 de euro cu TVA inclusă (versiune 5 uși). Pentru această sumă, clienții se vor bucura de motorul pe benzină de 1,5 litri și 109 CP în varianta de echipare Standard.

Toate detaliile despre BMW Seria 1 facelift.

Alături de această echipare, BMW va oferi și versiunile Advantage, Sport Line, Urban Line și M Sport, fiecare dintre acestea având atribute unice.

bmw seria 6 facelift (61)

În ceea ce-l privește pe BMW Seria 6 facelift, acesta va sosi în toate cele trei variante de caroserie cunoscute (Coupe, Gran Coupe și Cabrio). Prima versiune pe care o găsim pe lista de prețuri este Seria 6 Coupe și plecă de la 85.312 euro cu TVA inclusă. În gama lui Gran Coupe, versiune entry level pleacă de la 87.482 de Euro cu tot cu TVA, iar cea mai accesibilă variantă decapotabilă are un preț de debut de 94.302 de euro cu TVA inclusă.

Toate detaliile despre BMW Seria 6 facelift.

 

Lista completă de prețuri BMW Seria 1 facelift

[table id=505 /]

Lista completă de prețuri BMW Seria 6 facelift

[table id=506 /]

 

Adaugă un comentariu