Românii preferă o Dacia Logan cu transmisie robotizată – Sondaj AUTO BILD România

În urmă cu două luni, Dacia a anunțat că va oferi pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway o transmisie robotizată. Aceasta a debutat în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și va fi disponibilă doar pe versiunile echipate cu motorul 0.9 TCe.

Transmisia robotizată Easy-R dispune de cinci trepte și promite să ajute unitatea de 90 CP să consume doar 4,9 litri/100 km și să emită 109 g CO2/km.

Citește și: Premierele Dacia de la Frankfurt – Cutie robotizată Easy-R, cameră pentru mersul cu spatele, gamă completă de motoare Euro 6 și ediția limitată Duster Urban Explorer

Pentru că momentul acela a fost unul important pentru producătorul autohton, am decis să deschidem un sondaj și să aflăm preferințele voastre.

La întrebarea “Tu preferi un Logan cu transmisie manuală sau unul cu transmisie robotizată Easy-R?”, ne-au răspuns 2.868 de persoane. Dintre acestea, 1.862 de voturi (65%) au fost acordate transmisiei robotizate.

Citește și: Oficial – Dacia Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway vor fi disponibile cu transmisia automatizată Easy-R

De astăzi, lansăm un nou sondaj:

Ce anvelope utilizezi pentru sezonul rece?

  • De iarnă (77%, 1,467 Votes)
  • All-season (23%, 438 Votes)

Total Voters: 1,906

Loading ... Loading …
Adaugă un comentariu