Salon auto international la Bucuresti pe 4-13 octombrie?

Pe site-ul OICA, Bucurestiul apare in lista saloanelor auto internationale. E adevarat sau este o eroare?

Pe site-ul Organizatiei Internationale a Constructorilor de Automobile, in lista cu saloanele auto, apare scris ca la Bucuresti se va organiza un salon auto international in perioada 4-13 octombrie, iar ziua de presa va fi pe 3 octombrie. Ultimul salon inscris in circuitul international desfasurat la Bucuresti a avut loc in toamna lui 2007. Apoi, din cauza crizei, editiile din 2009 si 2011 au fost anulate. Totusi, salonul de la Bucuresti a ramas in calendarul OICA.

Pe site-ul OICA, apare la organizatori firma AMC-APIA Expo SRL. Dar pe site-ul Ministerului de finante la sectiunea de informatii fiscale, scrie ca activitatea acestei firme a fost suspendata la 31 decembrie 2012.

De asemenea, la finalul lui 2010, aceasta firma care din 2007 nu a mai avut practic nicio activitate de organizare a vreunui salon avea pierderi de 90.376 de lei.

AMC-APIA Expo nu a facut nicio investitie in Romania, salonul desfasurandu-se exact in acelasi loc ca si in alti ani. Din pacate, Romania nu are inca un centru expozitional de tinuta unde sa se poate desfasura in mod civilizat un salon auto.

 

Adaugă un comentariu