Incă un eveniment afectat: Salonul Auto de la Beijing a fost amânat

După cum era de așteptat, încă un eveniment major din lumea auto a fost afectat de pandemie. Salonul Auto de la Beijing nu-și va mai primi viziatorii între 21 și 30 aprilie.

Din fericire, organizatorii importantului eveniment nu au renunțat complet la acesta pentru anul 2020. Ediția de anul acesta a Salonului Auto de la Beijing își va deschide porțile între 26 septembrie și 5 octombrie. Asta în cazul în care criza mondială de sănătate va fi rezolvată până atunci.

În lumina pericolului pe care îl reprezintă amenințarea pandemiei  Covid-19, după consultarea cu partenerii relevanți am decis amânarea Salonului Auto China 2020, care ar fi trebuit să aibă loc la centrul de expoziții China International Exhibition Center (CIEC) în aprilie’ au declarant oficialii.

Majoriteata saloanelor auto de anul acesta au fost deja anulate, Campionatul de Formula 1 se află sub semnul întrebării, în timp ce uzinele marilor branduri au avut numai de suferit.

Deja nu ne mai miră astfel de decizii în lumea automotive, mai ales când este vorba de China. Pandemia de coronavirus a originat din provincia Hubei a statului chinez. Chiar dacă la acest moment numărul de cazuri confirmate din China a rămas aproape constant la aproximativ 81.000 de îmbolnăviri, la nivel mondial, erau confirmate aproape 1.300.000 de cazuri la momentul scrierii articolului, iar numărul continuă să crească vertiginos.

Adaugă un comentariu