Scaunul de peluză de la Rolls-Royce costă cât o Dacia

Bine ai venit în lumea Rolls-Royce, unde până și accesoriile sunt făcute din cele mai bune materiale și au prețuri pe măsură.

Citește și:

Doar dacă ai Rolls-Royce (și mulți bani) poți comanda această masă de biliard

Această machetă Rolls-Royce Cullinan costă cât un SUV compact. Unul real!

Acest Rolls-Royce Phantom are un ornament mai scump decât mașina. Cui îi aparține

Nu este ușor să-ți imaginezi cum ar fi viața ta dacă ai avea un Rolls-Royce — mergând, desigur, pe premisa că nu ți-l cumperi din bani împrumutați. Probabil că optica este ușor diferită atunci când trăiești pe picior mare, și nu te sperii când vezi cât costă un scaun Rolls-Royce.

Piesa din galeria foto de mai sus se numește Pursuit Seat și este un accesoriu original Rolls-Royce. Este un scaun de peluză, adică un băț care într-un capăt are suport pentru șezut. Sigur, Pursuit Seat este un băț special, lucrat din materiale prestigioase. Suportul pentru șezut este din piele și poate fi comandat în ce culoare vrei tu — îl poți asorta cu pielea din habitaclul mașinii chiar. Structura este din aluminiu polișat, îmbrăcat în fibră de carbon. Este pliabil și vine chiar și cu o lanternă.

„La ce ai putea folosi așa ceva?’, te întrebi? Rolls-Royce vine cu explicația: „Un suport perfect pentru când operați o dronă, când pictați un peisaj sau pur și simplu când admirați un peisaj, Pursuit Seat este cel mai nou accesoriu creat pentru a îmbunătăți experiența clienților Rolls-Royce.’

Pentru astfel de experiență îmbunătățită nu trebuie să plătești decât 7.290 €.

Adaugă un comentariu

Articole similare