Scuza spusă de un preot caterisit, prins băut la volan: “Mașina a condus-o Dumnezeu”

Când vine vorba despre scuze penibile, un preot caterisit prins de oamenii legii băut la volan, a bătut orice record. Acesta nu a oprit la semnalul oamenilor legii și apoi le-a spus acestora că “mașina a condus-o Dumnezeu”.

Atenţie! PREŢUL unei ROVINIETE va creşte cu 85%! Vezi de când intră în vigoare noile TARIFE

Un fost preot din comuna Costuleni, judeţul Iaşi, a fost urmărit de poliţiştii din Iaşi şi Vaslui după ce a refuzat să oprească la semnalul unui agent de poliţie.

5 lucruri neștiute despre Raliul Dakar, una dintre cele mai cunoscute competiții din lume

Accident cumplit la Cluj: vitezometrul a rămas blocat la 200 km/h

Acesta plecase împreună cu un coleg, ambii îmbrăcaţi în straie preoţeşti, într-o călătorie scurtă… până în Grecia. După câţiva kilometri, în comuna ieşeană Răducăneni, un echipaj de poliţie i-a făcut semn bărbatului să oprească, dar șoferul a accelerat.

Premiera în Arabia Saudită – A fost organizat primul salon auto pentru femei

Bărbatul a fost prins în urma unui filtru realizat de poliţiştii din Iaşi şi de cei din Vaslui. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru refuzul recoltării de probe biologice’, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Iaşi, Anca – Alexandra Vîjiac.

Ba mai mult, ca în desenele animante, bărbatul nu a vrut să coboare din mașină spunând că la volan s-a aflat Dumnezeu și nicidecum el.

A salvat trei oameni implicaţi într-un accident rutier şi le-a cerut bani

Adaugă un comentariu

Articole similare