Seat Leon X-Perience – un Leon cu care poti merge in off-road

Seat prezinta al 4-lea model Leon din gama. Dupa versiunile hatchback cu trei si cinci portiere si break, Leon X-Perience propune o alternativa la SUV-urile compacte si este adaptat incursiunilor in teren accidentat usor.

 

Seat Leon X-Perience are la baza versiunea ST, dar are o garda la sol mai mare cu 15 mm, protectii suplimentare pentru incursiunea in teren accidentat si vine echipat in standard cu sistemul de tractiune integrala 4Drive. Acesta este un Haldex de generatia a 5-cea si transmite, in conditii normale de rulare, majoritatea cuplului motor spre puntea fata. In momentul in care aderenta este scazuta, cuplajul central transfera cuplu intr-un procent mai mare si spre puntea spate, intr-un mod inteligent.

Seat Leon X-Perience – gama de motorizari

Seat Leon X-Perience va fi oferit cu trei motorizari in momentul lansari. Dieselul de baza va fi reprezentat de un 2.0 TDI cu 150 CP (cutie manuala cu 6 trepte standard), iar cel de top de un 2.0 TDI de 184 CP (cu DSG in standard). Pe benzina, Seat va oferi un propulsor 1.8 TSI cu puterea de 180 CP.

Pe lista de echipamente optionale, Seat Leon X-Perience va propune sisteme de ultima generatie, printre care enumeram farurile full-LED sau pilotul automat adaptiv AAC, dar si un sistem audio de inalta definitie, cu 10 difuzoare.

Adaugă un comentariu