Skoda Kamiq Scoutline se pregătește pentru Geneva 2020. Ce aduce nou

SUV-ul subcompact de la Skoda primește o versiune dedicată celor doritori de activități în aer liber. Iată prin ce se remarcă.

Citește și:

Skoda Octavia poate transporta și paleți de cărămidă. Dar nu este recomandat (VIDEO)

Noua Skoda Octavia – principalele noutăţi

Noua Skoda Kamiq – preţuri în România

Skoda Superb 2.0 TDI – Se termină cu hayon mare

Skoda Superb facelift – informaţii şi fotografii oficiale

Skoda a publicat primele imagini și informații cu noul Kamiq Scoutline, o propunere a constructorului ceh de automobile pentru cei care doresc o mașină de familie pregătită pentru aventuri outdoor.

În cazul în care vă întrebați dacă indicativul Scoutline presupune și un sistem de tracțiune integrală, răspunsul este un franc „Nu!'. Poate că nu este o surpriză, având în vedere că acesta nu este primul Scoutline (sau, așa cum era numit pe vremuri, Combi Scout) care să vină doar cu tracțiune față.

skoda kamiq scoutline

Versiunea Scoutline se remarcă, în cazul lui Kamiq, prin contururi negre ale decupajelor aripilor, accente argintii pe capacele oglinzilor, pe șinele de pe acoperiș și pentru spoilerul din spate. Jantele de 17 inci sunt dotare standard, dar clienții pot opta și pentru unele un pic mai mari, de 18 inci. Pachetul standard cuprinde și stopuri cu LED, împreună cu ornamentele de crom de pe ramele geamurilor laterale.

Cehii au publicat deocamdată doar imagini din exterior, așa că va trebui să mai așteptăm un pic pentru a vedea interiorul. Din experiențele anterioare Scoutline, ne așteptăm să găsim scaunele ThermoFlux, apoi volanul, schimbătorul de viteze și levierul frânei de mână – îmbrăcate în piele, iar pedalierul să fie argintiu. Ca și la exterior, habitaclul va primi ornamente cromate (cel mai probabil în jurul aeratoarelor).

Skoda Kamiq Scoutline va fi disponibil în toate versiunile de motorizare pe care le găsim pe Kamiq-ul standard; de mai multe informații – și, firește, imagini – cu noul Kamiq Scoutline vom avea parte la Geneva 2020.

Adaugă un comentariu