Skoda Scala primește echiparea Monte Carlo

Skoda Scala primește noua echipare Monte Carlo. Această versiune face trimitere la victoriile reușite de cehi în Raliul Monte Carlo în anii 1936 și 1977.

Skoda Scala Monte Carlo aduce câteva modificări estetice și la interior. Avem grila frontală restilizată, blocuri optice full-LED cu suprafața interioară neagră și jante de 17 inchi din aliaj vopsite tot în negru. Opțional pot fi comandate jante de 18 inchi și această echipare e disponibilă pentru toate motorizările.

În ton cu caroseria la interior Scala Monte Carlo este dotată cu scaune sport cu tetiere integrate și o tapițerie cu elemente decorative de culoare roșie. Pragurile laterale inscripționate cu denumirea ediției speciale și sistemul de iluminare ambientală cu LED completează această ofertă.

Vom vedea Skoda Scala Monte Carlo la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an și lista de comenzi va fi deschisă după acest eveniment.

Skoda Scala se plasează în aceeași clasă cu Golf, Leon, Focus, Ceed, i30, Astra și toate compactele disponibile în prezent pe piață.  Gama de motorizări oferă între 90 și 150 CP și are propulsoare cu trei și cu patru cilindri în linie. Sunt oferite atât diesel-uri, cât și unități alimentate cu benzină.

În comparație cu un Rapid Spaceback, Scala este mai lung, mai înalt și mai lat. Platforma sa este MQB A0, comună cu cea a lui Volkswagen Polo, de exemplu, în timp ce dimensiunile sale sunt potrivite pentru clasa compactă. Vorbim despre o lungime de 4.362 milimetri, un ampatament de 2.649 milimetri, o lățime de 1.793 milimetri și o înălțime de 1.471 mm.

Portbagajul a crescut la 415 litri și volumul de încărcare poate urca la 467 de litri fără a plia scaunele. Dacă totuși faci asta, vei ajunge la 1.410 litri, cu 30 mai mult decât putea să-ți ofere Rapid Spaceback. Tot la interior Skoda Scala vine cu materiale mai bune decât Rapid, un design proaspăt și ceasuri de bord cu afișaj digital. Cele din urmă sunt opționale, desigur, dar au o diagonală de 10.25 inchi. Unitatea multimedia poate fi echipată cu un ecran care are o diagonală de 9.2 inchi, de asemenea, opțională.

Adaugă un comentariu