Mercedes te invită să faci skydiving în muzeul lor, în cea mai mare tornadă artificială din lume

Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart te invită să faci skydiving în interior, în cea mai mare și mai puternică tornadă artificială din lume! Începând de pe 1 aprilie, persoane cu greutatea de cel mult 120 kg vor putea levita în miezul tornadei înalte de 34 de metri, conform celor de la Daimler AG.

„Noua ofertă pentru indivizi și grupuri face ca visul de a zbura să devină realitate, în mijlocul arhitecturii spectaculoase a muzeului’, anunță Daimler într-un comunicat oficial.

Organizatorii susțin că tornada va putea fi folosită în scop recreativ în intervalul orar 09:00 – 18:00, începând de pe 1 aprilie 2019, doar în zilele de luni. Prețul ar fi de 104 euro, ceea ce include echipamentul de protecție necesar. Judecând după fotografiile oficiale publicate de Daimler, echipamentul nu include vreo coardă de siguranță. Rezervările trebuie făcute pe site-ul mercedes-benz.com/museum.

ATENȚIE! Daimler a cerut ca acest comunicat de presă să fie publicat DOAR pe 1 aprilie 2019. Nu înainte, nu după. Știm cu toții ce reprezintă această zi, deci te sfătuim să nu îți iei bilet de avion înspre Stuttgart special pentru a face skydiving în interior, pentru că vei fi dezamăgit.

Skydiving în interior, o glumă nesărată marca Daimler

 

Citește și:

Programul Rabla 2019 a început oficial. Care sunt condițiile?

Martorii de bord – Peste 50 de semne explicate

Ce înseamnă TIR, Peco, Smart sau ARO – explicația abrevierilor

Poți fi arestat pentru că ai condus beat, chiar dacă nu pornești motorul

Gabi Tamaș, prins conducând cu 205 km/h, băut și fără permis valabil

Amenzi mai mici pentru șoferi! Proiectul a fost adoptat tacit

 

Este adevărat că muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart chiar găzduiește cea mai puternică tornadă artificială din lume, fapt recunoscut de Guinness și inclus în Cartea Recordurilor în 2007. Totuși, această minune a tehnologiei este destinată strict evacuării fumului în eventualitatea unui incendiu, nu și skydiving-ului în interior.

Este vorba, așadar, despre o glumă destul de neamuzantă a celor de la Daimler. Având în vedere că sportul „indoor skydiving’ chiar există, practicat în tuneluri aerodinamice, anunțul lor nici măcar nu promite ceva exagerat de trăsnit.

 

Sursa foto: media.daimler.com

Adaugă un comentariu