O șoferiță tupeistă îi explică polițistului că are voie să bea și să conducă: „Nu știu ce lege știți dvs.!”

O șoferiță tupeistă, care a consumat alcool înainte de a se urca la volan, a fost filmată în timp ce îl „instruia’ în domeniul legislației rutiere pe polițistul care o oprise. Femeia credea că infracțiunea și contravenția sunt sinonime, așa că îl acuza tocmai pe agent de faptul că nu cunoaște legislația.

Potrivit etilotestului, femeia avea o alcoolemie de 0,13 mg/litru în aerul expirat, fapt ce constituie contravenție. Neîncrezătoare în acuzația polițistului, șoferița a început să se documenteze pe loc, pe telefonul mobil, de unde a aflat că nu constituie infracțiune decât o alcoolemie de minimum 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Aceasta credea că „infracțiune’ și „contravenție’ sunt sinonime, astfel că alcoolemia de 0,13 era – din punctul ei de vedere – cât se poate de legală. „Am greșit cu ceva?‘, îl întreabă sarcastic pe polițist. „Nu știu ce lege știți dvs.!‘, continuă aceasta pe un ton sfidător.

 

Citește și:

Coadă la ANAF: poţi să îţi cumperi BMW 318 şi VW Bora cu salariul pe două luni!

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Cum a vrut şoferiţă din Prahova să-i fraierească pe polițiștii care o amendau!

 

Polițistul îi explică diferența dintre cei doi termeni, însă șoferița nu pare să fi înțeles. Convinsă că poate circula în continuare fără probleme pe drumul public, aceasta are parte de un real șoc în momentul în care agentul o anunță că i-a înmânat o dovadă înlocuitoare a permisului FĂRĂ drept de circulație.

Filmarea a fost publicată în grupul de Facebook „Avizier Filiași’, unde a fost urmărită de aproape 450.000 de ori și distribuită de peste 2.500 de ori. Majoritatea celor peste 700 de comentarii sunt felicitări la adresa agentului constatator și insulte adresate șoferiței confuze.

Cel mai tare polițist! În locul lui, o lăsam să meargă 10 m, să fie infracțiune!‘, scrie un utilizator. „În primul rând, cred că un șofer trebuia să știe toate astea, nu să caute pe Google. La școala de șoferi te învață. Mare aroganță, dă ea lecții poliției! Nici măcar nu știe care este diferența între contravenție și infracțiune‘, comentează alt internaut.

Şofer cu tupeu în trafic !

Pânã în prezent, NU am vãzut ceva mai TARE !Respect pentru rãbdarea şi profesionalismul poliţistului de la RUTIERÃ. Ne-a demonstrat cum poţi face K.O un "şofer" care este şcolit pe google. Ceva mai tare, nu poate exista! Urmãriţi pânã la final sursa video : Ziarul "Evenimentul"

Publicată de Avizier Filiaşi pe Joi, 27 iunie 2019

 

Sursa foto: captură ecran Facebook/Avizier Filiaşi

Adaugă un comentariu