Spaima radarelor: Un tânăr de 19 ani din Oklahoma a fost surprins de poliție conducând cu 334 km/h!

Și pentru că acțiunea s-a întâmplat în Statele Unite ale Americii, vitezomanul a fost arestat. Poate și pentru că polițiștii l-au urmărit pe o distantă de peste 100 km, timp în care tânărul a stins și farurile mașinii pentru a încerca să scape de oamenii legii.

Pe 14 noiembrie, Hector Fraier, un tânăr de 19 ani din Oklahoma, Statele Unite ale Americii, a fost surprins de radar în timp ce conducea Fordul său Mustang cu 135 km/h într-o zonă cu restricție de 85 km/h.

2011fordmustanggt50-l-d794c32a3ca376b7

Văzând că o mașină de poliție se apropie din spate și îi cere să oprească, Hector a accelerat tot mai mult, depășind record după record pe ecranul aparatului radar. Astfel, tânărul a ajuns până la 283 km/h până ca polițiștii să-I piardă urma. Însă americanul nu s-a lăsat și a forțat-o și mai mult, fiind surprins de un alt radar cu… 334 km/h!

Evident, poliția s-a mobilizat și vitezomanul a fost arestat în scurt timp, când s-a oprit să alimenteze într-o benzinărie. Nu este clar cum de a reușit un Mustang să ajungă la aceste viteze, dar cel mai probabil Hector a pus multă presiune pe V8-ul său. Adică una-două turbine, un compresor mecanic și, evident, multă benzină.

    Spectator says:

    ??????????
    Doua turbine si un compresor mecanic?????
    Mai lipseste un hamster care sa invarta colivia legata direct la cutia de viteze…

Adaugă un comentariu