SsangYong pregătește un pick-up electric

SsangYong ar putea lansa un pick-up electric în viitorul apropiat, iar modelul ar putea fi bazat pe Musso.

Cel mai vechi producator coreean bate recordurile de vanzari

Noua generație a lui Musso a primit deja o variantă pick-up cu propulsie convențională, iar o eventuală variantă electrică a fost discutată la nivel de posibilitate în cadrul unei conferințe din Coreea de Sud. Sungchin Park, directorul departamentului de planificare produs, a confirmat informația.

Potrivit primelor informații despre acest model, viitorul pick-up electric de la SsangYong ar urma să aibă două motoare, tracțiune integrală și o autonomie de 450 de kilometri estimată conform vechiului standard, NEDC. Valorile la o estimare mai apropiată de realitate ar ajunge la aproximativ 300 de kilometri, spun aceleași surse.

SsangYong mizează pe eco. Viitorul Korando va avea un sistem de propulsie electric

SsangYong Korando 2.0 e-XDI AWD – Un SUV competent și accesibil

Înainte de un pick-up electric, SsangYong are în plan lansarea de alte modele, iar primul dintre ele va fi un SUV electric. Acesta din urmă va debuta în jurul anului 2020 și va fi inspirat de conceptul e-SIV. Urmează apoi un șir de alte SUV-uri electrice și abia apoi vom putea discuta despre un pick-up electric.

Anul 2023 ar putea să ne aducă primul pick-up electric din lume, cel puțin primul de la SsangYong. Până atunci, cei de la Tesla ar trebui să lanseze un asemenea model, dar asta numai dacă Elon Musk și subordonații săi vor reuși să își pună în ordine producția și să ajungă la același nivel cu producătorii tradiționali de autovehicule în ceea ce privește ciclul de dezvoltare și lansare a unui nou produs.

VIDEO: Omul care repară mașini Tesla făcute daună totală

SsangYong a adus la Geneva noul Musso Pick-up şi concept-ul electric e-SIV

Adaugă un comentariu