VIDEO: Omul care repară mașini Tesla făcute daună totală

Rich este un pasionat de automobile care repară mașini Tesla avariate serios. El face asta fără sprijinul Tesla, compania americană fiind deosebit de strictă în privința persoanelor care au voie să le serviseze produsele.

Povestea sa este pe YouTube, unde are și un canal, iar el spune că este pasiunea și dreptul său să repare vehiculele pe care le cumpără. Odată cu acest material, observăm și cât de închiși sunt cei de la Tesla în privința reparațiilor independente.

Totodată, Rich își motivează reparațiile prin faptul că este ecologic să repari mașini avariate grav în loc să le casezi și să cumperi altele. Rich repară mașini Tesla destul de des, dar prima dată a făcut asta pentru că își dorea să aibă propria sa Tesla.

Tesla: Cât este de ușor să furi un Model S folosind o aplicație de Android!

Miracol – cum se transformă un BMW Seria 7 daună totală într-o mașină aproape nouă – Video

Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial (Video)

Scandal pe internet între Ambasada Suediei și autoritățile românești

Un număr de înmatriculare a pus pe jar Poliția și a devenit viral pe internet

La un an după ce un prieten de-al lui s-a angajat la Tesla, Rich a cumpărat un Model S care a fost inundat și a plătit doar 14.000 de dolari pentru acesta. A cumpărat apoi încă un Tesla Model S pe care l-a folosit pentru piese. După câteva luni de lucru, a reușit să pună pe picioare prima sa mașină Tesla.

    Bebe Marin says:

    Cei de la Tesla nu sunt “inchisi” în privința reparațiilor independente, doar ca ei garanteaza si raspund legal pentru service-ul pe care il fac, pe cand un mecanic oarecare care nu nu este certificat, nu.

Adaugă un comentariu