Am vizitat standul VW de la Geneva din fața calculatorului

Iată că măcar o mică parte a Salonului Auto de la Geneva a fost dezvăluită publicului. Ne referim la VW, a cărui echipă de marketing a pus bazele unui stand virtual. Acesta poate fi vizitat online utilizând un calculator sau un smartphone.

Salonul Auto de la Geneva s-a aflat printre primele evenimente importante din lumea auto care și-a închis porțile din cauza pandemiei de coronavirus. Anunțul a venit cu o săptămână înainte de startul oficial al evenimentului din Elveția. Unele echipe erau în stadiu de finalizare cu unele standuri.

Însă Volkswagen a găsit o soluție ideală de a ne simți ca și cum am fi fost prezenți la eveniment. Trebuie doar să accesați următorul link pentru a admira toate modelele randate în timp real.

Utilizatorii platformei online se pot plimba' printre exponatele 3D chiar din fața propriului calculator sau smartphone într-un mod asemănător cu cel al unui joc. Dezvoltatorii standului digital oferă posibilitatea de a schimba culorile caroseriei sau modelul jantelor pentru mașinile expuse.

În cadrul standului, vizitatorii sunt întâmpinați de toate versiunile noului VW Golf 8, inclusiv modelele sale sportive, de familia electrică ID., de excentricul T-Roc Cabrio și chiar de noul Touareg R. Până și noul Caddy poate fi admirat în zona dedicată vehiculelor comerciale.

Pe lângă admirarea modelelor desenate minunțios, utilizatorii pot afla în timp real mai multe date despre acestea.

Pentru a face experiența completă, pe lângă autoturisme, graficienii au introdus și celelalte elemente de decor care ar fi trebuit să existe la Geneva, precum și ecranele generoase care afișează promouri pentru diversele modele expuse.

Șeful departamentului de Vânzări și Marketing al VW, Jurgen Stackmann, se declară extrem de mulțumit de echipa sa că a reușit să ofere fanilor standul pregătit pentru Geneva, în pofida faptului că salonul a fost anulat. Am demonstrat încă o dată că situațiile speciale au nevoie de rezolvări speciale'.

Adaugă un comentariu