Sub forma noii generații, Ford Tourneo Connect mizează pe un concept practic avansat și complet

De aproape două decenii încoace, Ford Tourneo susține tema unui automobil esențial – alăturare de termeni în care se regăsește ideea unui aspect practic-funcțional de cel mai înalt nivel. Ford Tourneo demonstrează că, în limitele unui gabarit compact, pot fi aduse la un loc caracteristici remarcabile de dimensionare a interiorului, de versatilitate în utilizare și de implicații bugetare cu prestații rutiere și performanțe întru totul conforme exigențelor acestei disputate clase.

Noua generație Ford Tourneo Connect tocmai a fost prezentată în premieră la Dunton, în Marea Britanie. Mai mult ca oricând, automobilul este capabil să facă față unei game largi de necesități, de la transportul a șapte persoane și până la rezolvarea unor sarcini profesionale asimilabile așteptărilor legate de un vehicul comercial ușor, trecând prin cele mai diverse activități ale familiei, inclusiv îmbarcarea echipamentelor de camping și a materialelor sportive de tut felul.

Posibilitățile de dotare ale noului Ford Tourneo Connect au evoluat amplu. Notăm aici sistemele avansate de asistare a conducerii oferă până la 19 funcții, conectivitatea extinsă, plus disponibilitatea unui sistem Pro Trailer Backup Assist (datorită acestuia, conducerea cu remorcă devine mai simplă). Seria Tourneo Connect este propusă în două variante de ampatament și cu trei linii de personalizare: Active, Titanium și Sport.

Deși Ford Tourneo Connect nu insistă pe o imagine care să speculeze atât de populara tentă SUV, el poate fi dotat cu tracțiune integrală – un sistem complet nou. Nouă conceptual este și transmisia automată a motorizărilor alimentate cu benzină. Noul Ford Tourneo Connect va fi comercializat în România începând din al doilea trimestru al anului 2022.

Adaugă un comentariu