Sustainable Mobility Forum 2020: pandemia COVID 19 și importanța unui transport sustenabil, rezilient și sigur

Cel mai important eveniment dedicat soluțiilor alternative de transport, Sustainable Mobility Forum, va avea loc LIVE ONLINE în data de 21 Octombrie 2020.

Cum a influențat pandemia COVID 19 industria transporturilor și care sunt soluțiile pentru a avea un transport rezilient, sustenabil și sigur, sunt întrebări la care vor răspunde speakerii invitați în cadrul evenimentului.

Soluții integrate de mobilitate verde, car-sharing, tehnologie blockchain și importanța transabilitatii mărfurilor în pandemie, reducerea costurilor cu energia pentru consumatorii industriali, concepte noi stații carburant, dar și alte problematici de actualitate vor fi în discuție în cadrul evenimentului.
Speakerii acestei ediții sunt: Dimitar STOYANOV-Country Manager SPARK România, Demis GHINDEANU-Founder&CEO GetPony, Sebastian COCHINESCU-CEO și Founder Tailpath.com, Remus Mihai HIRCEAGA-Senior Partner al Expense Reduction Analyst Europe (ERA), Oraan MĂRCULESCU-Consultant GreenTech, LÁSZLÓ BORBÉLY, Consilier de Stat în Guvernul României și Paul SERBANESCU-AFM. Dan SCARLAT, editor șef la Auto Motor și Sport va fi moderatorul evenimentului.
Înscrieri și mai multe detalii despre eveniment, puteți găsi accesând website-ul evenimentului: www.sustainable-mobility.eu și pagina FB a evenimentului.

Parteneri: SPARK România-Industry Partner, Next Energy Partners, Private Jets Europe
Supporting Partner: Asociația Together for a Better Tomorrow.

Parteneri media: Auto Motor și Sport, Auto Bild România, Rhapsody Magazine, NeTV, Idea Events.

Adaugă un comentariu