Probleme pentru Suzuki Swift – mii de mașini sunt afectate în România

Astăzi, tot mai mulți producători constată anumite probleme la autoturismele pe care le comercializează. Din păcate, a venit și rândul japonezilor, iar modelul afectat este popularul Suzuki Swift.

Rechemarea în service pentru Suzuki Swift are loc la nivel mondial, iar în România, peste 2.000 de unități au fost afectate, urmând ca reparațiile de remediere să fie efectuate de către reprezentanța mărcii.

Compania japoneză a observat o neregularitare la modelele Swift și Swift Sport produse între 2017 și 2019, cu codurile A2L310/412/414. Este vorba de un defect de fabricație, la airbagurile cortină și la pretensionerul centurii de siguranță. Oficialii au precizat că airbagurile laterale se pot declanșa la o închidere mai puternică a portierelor spate'.

Citește și:

ŢEPE URIAȘE cu maşini SECOND din Germania! Citeşte ca să nu plângi după BANI în arestul Poliţiei

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Milioane de ŞOFERI fericiți! Se dă LEGE pentru ieftinirea benzinei! De când se aplică

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

În total, 2.116 autoturisme sunt afectate în România, iar proprietarii acestora sunt îndemnați să se deplaseze de urgență la un service autorizat al mărcii Suzuki. În cazul în care nu ați fost deja înștiințat, puteți consulta aici site-ul producătorului, unde există un formular care poate fi completat pentru a afla dacă autoturismul dumneavoastră este afectat. Pentru a afla această informație, aveți nevoie de seria de șasiu (VIN) a mașinii.

Din fericire, operațiunile de remediere durează în jur de o oră, cu o verificare de zece minute în prealabil. Fiecare mașină va beneficia de o repoziționare a axului coloanei de direcție, astfel nemaiexistând riscul declanșării accidentale a airbag-urilor de tip cortină dacă trântiți mai tare portierele din spate.

Sursa: Profit.ro

Adaugă un comentariu