Taximetrist de București: cu clientul pe capotă

Nu au lipsit nici scandalurile după petrecerile de Revelion. În Bucureşti, imediat după miezul nopţii, un client a sărit în faţa unui taxi, supărat că şoferul nu ar fi vrut să oprească să îl ia. Taximetristul şi-a pierdut rapid răbdarea şi l-a purtat pe bărbat câţiva metri pe capotă.

UIMITOR! De ce familia lui Schumacher ține secretă starea de sănătate a fostului campion!

Poliția a primit dotări ca în Vest și nu mai scapă nimeni! Sunt imposibil de păcălit!

Clientul ar fi sărit pur şi simplu în faţa maşinii, care circula pe Şoseaua Grozăveşti, spun martorii.  Taximetristul l-a ocolit iniţial şi a încetinit. Clientul l-a urmărit, a lovit geamul maşinii cu pumnul şi s-a lipit apoi de capotă, nervos că taximetristul nu voia să îl ducă în zona centrală a Capitalei.

Un polițist de la circulație a făcut gestul suprem la înmormântarea Regelui. Toți șoferii l-au lăudat

ASTA E CEA MAI NESIGURĂ MAȘINĂ! E plină România de acest model!

Între timp, scandalului s-au alăturat şi alţi taximetrişti. Iar clientul nu se dă dus din faţa maşinii, aşa că este plimbat în continuare pe capotă.

Spiritele s-au calmat abia când a ajuns poliţia.

Sursa: digi24.ro

Românii sunt nemulțumiți de calitatea serviciilor de taximetrie, în special de șoferii care refuză curse sau nu vor sa dea rest, dar nici nu doresc să plătească mai mult, arată un studiu.

Astfel, 97,2% dintre cei care au călătorit cu taxiul spun că au avut probleme, dar 72% nu sunt de acord cu majorarea tarifelor.

Tarifele au crescut deja în București de la 1 octombrie la cea mai mare parte dintre firmele care operează în Capitală

Adaugă un comentariu