Un polițist de la circulație a făcut gestul suprem la înmormântarea Regelui. Toți șoferii l-au lăudat

Și pentru polițiștii de la Brigada Rutieră înmormântarea Regelui Mihai I a însemnat un adevărat test. Un agent de la circulație a atras simpatii pe Internet cu gestul său.

O fotografie publicată pe pagina de Facebook a Andreei Diana Tănăsescu, fondatoarea comunității La Blouse Roumaine, îl arată în prim plan pe un polițist cu un buchet de trandafiri albi în mână.

Fostul șef de la Ferrari, vești despre Michael Schumacher

Cum SE FURĂ la pompele din România! Nu-ţi vine să crezi….

“Polițistul care mi-a adus trandafirii Regelui și m-a rugat să-i pun la crucile Eroilor Revoluției din 1989. Azi este 16 decembrie. Au trecut 28 de ani”, a notat pe Facebook Andreea Diana Tănăsescu.

Ce se intampla daca pui benzina cu cifra octanica mai mare?

Imaginea cu omul legii purtând florile în mână a strâns sute de share-uri și mii de reacții pe rețelele de socializare. La funeraliile Regelui Mihai I au participat în ultimele zile zeci de prinţi şi prinţese din Europa: Traficul a fost blocat în anumite zone din Capitală.

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

Băiatul unei judecătoare din Craiova A ATACAT CU BÂTA în trafic – VIDEO

    Sher says:

    Eroii morti la “revolutie” merita flori, din pacate lor nu le este pretuita jertfa. Avem parte de funerarii din banii statului pentru niste umbre palide si ridicule ale istoriei.

Adaugă un comentariu