Teaser electric pentru Audi Q8 e-tron

SUV-ul Audi e-tron a reprezentat intrarea în lumea mobilității electrice pentru brandul de la Ingolstadt. A fost lansat în 2018, iar de atunci și până acum, gama modelelor electrice Audi s-a extins considerabil, ceea ce a dus schimbarea numelui. Odată cu lansarea versiunii facelift, Audi e-tron se va numi Audi Q8 e-tron.

Momentan, Audi ne oferă un teaser pentru ambele versiuni ale mașinii. Este vorba despre SUV-ul în format clasic Q8 e-tron și fratele sport-coupe, intitulat Q8 Sportback e-tron. Ambele vor fi prezentate integral în 9 noiembrie.

Din primele imagini, se pot observa câteva câteva îmbunătățiri la nivel estetic, însă eventualele modificări tehnice sunt pentru moment necunoscute. În orice caz, Audi păstrează platforma MLB Evo și va oferi în continuare oglinzile digitale optimizate aerodinamic. Mai jos puteți urmări un video teaser care ne arată mai bine câteva din elementele de design ale SUV-ului electric Audi.

În 2019, redacția Auto Bild România a efectuat un test drive de circa 1.000 de kilometri alături de Audi e-tron. Puteți citi articolul integral aici.

 

Adaugă un comentariu