Jenga cu Tesla pare așa distractiv că ar putea deveni un sport în sine (VIDEO)

Un vlogger din State a adaptat binecunoscutul joc Jenga folosind o Tesla Mode X (și accelerația sa specifică). Funcționează!

Citește și:

Reguli noi: ce trebuie să știe șoferii despre deplasarea la service

Cu toate că următorul video explică de la sine cum anume se joacă Jenga, o să trecem succint în revistă scopul jocului, pentru cei care nu au avut ocazia să-l experimenteze: se construiește un turn din blocuri longitudinale, apoi jucătorii trebuie să tragă pe rând câte un bloc, fără să răstoarne turnul. Acest lucru devine din ce în ce mai dificil pe măsură ce dispar bucăți din structura inițială, iar viteza de mișcare atunci când extragi blocurile este poate cel mai important atribut al unui jucător.

Având în vedere performanțele lui Tesla Model X — sau a oricărui alt model al producătorului —, un vlogger din State s-a gândit să adapteze Jenga în așa fel încât să poată fi jucat cu mașina. Blocurile de lemn au fost înlocuite cu unele din cutii de carton, fiecare conținând o surpriză (plăcută sau neplăcută, după caz). Scopul jocului, în cazul acesta, a fost strângerea câtor mai mulți bani prin extragerea blocurilor; printre surprize se număra și un bilețel cu +1.000 $.

Nu știm dacă este nevoie chiar de o electrică performantă pentru a extrage rapid blocurile — ne imaginăm jocul și cu mașini… normale — însă invariabil jocul Jenga uriaș promite doze mari de distracție atunci când ai un Model X pe mână.

Adaugă un comentariu