Tesla introduce Netflix și YouTube în sistemul infotainment. Vor urmări șoferii filme în timp ce conduc?

Cea mai nouă actualizare de software oferită de Tesla va include aplicații de video streaming. Printre altele, Netflix și YouTube își vor face loc în interfața sistemului infotainment al mașinii.

Cea de-a 10-a versiune a sistemului de operare integrat în mașinile Tesla va fi lansat în luna august, potrivit unui anunț făcut de directorul general Elon Musk. Printre altele, aceasta va introduce în premieră aplicațiile YouTube și Netflix, pentru un plus de divertisment.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

V10 va curpinde mai multe jocuri și funcții de infotainment, Autopilot îmbunătățit pentru circulația pe autostradă, recunoaștere mai bună a luminilor semafoarelor și a indicatoarelor rutiere și o variantă actualizată a opțiunii Smart Summon‘, a declarat Elon Musk.

Totuși, cum este posibil ca șoferii să aibă acces la asemenea funcții care le-ar distrage total atenția de la condus? Răspunsul lui Musk este că YouTube, Netflix și jocurile nu vor putea rula decât în momentul în care mașina este oprită.

În viitor, conducătorul auto va avea acces permanent la aceste aplicații doar dacă se află într-un vehicul autonom care nu necesită intervenții sau atenție din partea acestuia.

Printre jocurile disponibile se vor număra Fallout Shelter, Tempest, Pole Position și Missile Command.

 

Sursa: The Verge

Adaugă un comentariu