Trei premiere mondiale pentru Porsche

Incepand cu 19 noiembrie 2013, Porsche va dezvalui trei modele noi in cadrul saloanelor internationale de la Los Angeles (USA), Tokio (Japonia) si Guangzhou (China). Punctul culminant al acestui maraton de aparitii va fi reprezentat de debutul Porsche intr-un segment complet nou de autovehicule.

Dezvaluirea in premiera mondiala a modelului Macan la Salonul International de la Los Angeles marcheaza lansarea oficiala a  SUV-ului compact. Modelul 911 Turbo Cabriolet isi va face, de asemenea, debutul la Los Angeles, pe cand modelele Panamera Turbo S si Turbo S Executive vor fi dezvaluite pentru prima data la Salonul Auto de la Tokio. Aproape in acelasi timp, modelul supersport 918 Spyder va fi expus in premiera publicurilor chinez si american la saloanele internationale de la Guangzhou si Los Angeles.

Modelele 911 Turbo Cabriolet si 911 Turbo S Cabriolet1) vor fi, de asemenea, dezvelite la Los Angeles. Modelele 911 Turbo decapotabile folosesc aceeasi reteta in a combina dinamismul, performanta si eficienta ca si modelele Coupe, care au fost prezentate cu cateva luni in urma: motorul dublu cu sase cilindri turbo de 3,8 litri dezvolta 520 CP pe modelul 911 Turbo decapotabil si 560 CP pe versiunea S, atingand o viteza maxima de 318 km/ora. Toate aceste performante sunt atinse cu un consum de combustibil sub pragul de zece litri in cazul ambelor modele (9,9 l/100 km – echivalentul a 231 g/km CO2).

La Tokio, Porsche va face o prezentare a luxului si a performanței, pentru șoferii pasionati. In cadrul evenimentului va fi dezvaluit cel mai rapid, cel mai puternic și cel mai luxos model din gama Panamera: cu o putere de 570 CP si o viteza maxima de 310 km/h, plus o gama extrem de variata de dotari de calitate superioara, Panamera Turbo S are garantat un statut special in segmentul sau de piața. Pentru prima data, versiunea Executive a modelului Panamera Turbo S este, de asemenea, disponibila cu un ampatament extins cu 15 cm.

Modelul 918 Spyder isi va face debutul in China și in Statele Unite ale Americii. Masina va pastra in continuare ADN-ul tradițional Porsche intr-un concept sport inovator. Proiectat de la bun inceput sa fie un hibrid de inalta performanța, modelul 918 Spyder ofera o combinație fara precedent de putere (887 CP in modul super sport) și silentiozitatea specifica unui vehicul electric. Modelul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2,6 secunde și are un consum standard intre 3,1 și 3,0 litri/100 km.

Adaugă un comentariu