Cum poți închiria o trotinetă electrică în București fără să plătești

Cei care încă nu au închiriat vreo trotinetă electrică până în prezent, dar își doresc să o facă, pot testa gratuit acest mijloc de transport folosind un cod promoțional. Utilizatorii care validează această parolă înainte de a porni la drum vor primi trei curse gratuite, de câte 5 minute.

Pe 26 iunie s-a desfășurat în București „Sustainable Mobility Forum’, cel mai important eveniment local dedicat soluțiilor alternative de transport. Printre invitați s-a numărat și Tamas Toth, Manager Operațional în cadrul Lime Budapesta.

La finalul prezentării sale, acesta a dezvăluit un cod pe care utilizatorii Lime îl pot introduce în aplicație pentru a beneficia de trei curse gratuite: „UNLOCKLIME’.

 

Citește și:

ŢEPE URIAȘE cu maşini SECOND din Germania! Citeşte ca să nu plângi după BANI în arestul Poliţiei

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Milioane de ŞOFERI fericiți! Se dă LEGE pentru ieftinirea benzinei! De când se aplică

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Acesta este un cod promo. Dacă aveți aplicația Lime instalată și utilizați acest cod promo, primiți trei curse gratuite de câte 5 minute‘, a anunțat Tamas Toth.

Doar 5 minute? Îți trebuie 30 de minute ca să ajungi dintr-un capăt al Bucureștiului în celălalt‘, i-a reproșat – mai în glumă, mai în serios – Oraan Mărculescu, fondatorul platformei de informare si business ecologic Ecoprofit.

Totuși, după cum a reamintit Tamas Toth, scopul principal al trotinetelor electrice nu este să străbată întregul oraș, ci să simplifice și să eficientizeze legătura între mijloacele de transport în comun.

La ediția de anul acesta a Sustainable Mobility Forum au urcat pe scenă oficiali ai companiilor cu cea mai mare implicare și vizibilitate în sfera mobilităiții sustenabile, precum LIME, Wolf-E Rides, FlixBus, BMW, GetPony, Hubject, Renovatio sau Engie. Aceștia au prezentat numeroase soluții viabile de transport alternativ, cu scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră.

 

Sursa foto: Shinya Suzuki, via Flickr

Adaugă un comentariu