Sustainable Mobility Forum: Cum se va dezvolta transportul alternativ în România

Sustainable Mobility Forum, cel mai important eveniment dedicat soluțiilor alternative de transport, va avea loc pe 26 iunie în București. Reprezentanții unor branduri grele din domeniul mobilității sustenabile vor intra în dezbatere cu reprezentanți ai autorităților române de profil, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții de transport alternativ.

La ediția de anul acesta a Sustainable Mobility Forum vor urca pe scenă oficiali ai companiilor cu cea mai mare implicare și vizibilitate în sfera mobilităiții sustenabile, precum LIME, Wolf-E Rides, FlixBus, BMW, Pony Car, Hubject, Renovatio sau Engie. Aceștia vor prezenta numeroase soluții viabile de transport alternativ, cu scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră.

Provenite din activitățile umane, gazele cu efect de seră sunt unul dintre principalii factori ai încălzirii globale, fenomen dezastruos care conduce la schimbarea cursului curenților de aer, creșterea constantă a temperaturii medii anuale și intensificarea tuturor fenomenelor meteo.

Pentru a combate acest fenomen, soluțiile propuse vor fi dezbătute împreună cu reprezentanți ai AVER, CNAIR, Ministerului Energiei, Departamentului Dezvoltării Durabile din cadrul Guvernului României și cu reprezentanți ai primăriilor locale.

În discuţie vor fi luate şi proiecte menite să creeze şi să dezvolte un ecosistem sustenabil, prin integrarea tuturor resurselor disponibile, prin folosirea optimală a infrastructurii şi integrarea tehnologiei de vârf, cu scopul combaterii schimbărilor climatice‘, anunță organizatorii.

Sustainable Mobility Forum – Când, unde și cum?

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Sustainable Mobility Forum 2019 va avea loc pe 26 iunie, în intervalul orar 09:00 – 17:45, la hotel J.W. Marriott Grand Hotel din București. Auto Bild va participa la eveniment în calitate de partener media.

Pentru înscrierea la eveniment, orarul detaliat și lista completă a speakerilor, consultați site-ul oficial Sustainable Mobility Forum.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Idea Events

Adaugă un comentariu