Prior Design lansează un pachet de „machiaj” pentru BMW M4

Atelierul de tuning Prior Design vine cu o soluție pentru care caută să „îndrepte’ fața noilor M3 și M4. Probabil că va fi disponibil și pentru Seria 4.

Citește și:

BMW introduce Android Auto wireless printr-un update over-the-air

BMW a anunțat prețurile pentru primul său hot hatch cu tracțiune față

Cineva a pus grile verticale pe toate BMW-urile M3 din istorie (FOTO)

De când s-a lansat și până acum, BMW Seria 4 a stârnit poate cele mai multe discuții de anul acesta din industria auto, motivul fiind cât se poate de evident: grila verticală. Un element de la care cu greu îți iei ochii, grila verticală de pe Seria 4 și, mai nou, M3 și M4 este o semnătură distinctă, cu rădăcini adânci în istoria producătorului. Asta nu înseamnă, desigur, că e pe placul tuturor.

Cei care își doresc o grilă ca înainte încep să aibă însă opțiuni. Prima dintre ele este Prior Design, atelierul de tuning german, care a postat câteva imagini cu rezultatul unei operații de „facelift’ pentru M4 Coupe. Aceasta a fost deocamdată desfășurată doar în mediul virtual, însă Prior Design spune că primește deja comenzi.

Nu știm dacă oferta este valabiă și pentru Seria 4 sau pentru M3. Nici prețul pentru această operație nu a fost declarat. În cazul în care nu-ți place niciuna dintre variante, ai puțină răbdare; ceva ne spune că vor urma propuneri și de la celelalte case mari de tuning.

Adaugă un comentariu