Ce faci atunci când îți place Lamborghini Urus, dar vrei să fii și eco? (FOTO)

E normală dorința de a-ți dori un Lamborghini Urus în viața ta, iar un atelier de tuning din Japonia te poate ajuta, dacă ai o Toyota RAV4 în garaj.

Citește și:

Vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Toyota RAV4 a primit la finalul anului trecut și o versiune plug-in hybrid, care pe lângă beneficiul încărcării la priză — și a unei autonomii electrice de până la 60 de kilometri — se bucură și de o putere a sistemului de 306 CP.

Așa că dorința unora de a-și personaliza (mai) puternicul RAV4 vine ca o urmare naturală. Probabil. Indiferent dacă e așa sau nu, atelierul de tuning Albermo din Japonia oferă posesorilor de RAV4 ocazia de a-și transforma SUV-ul eco într-unul cu aer de Lamborghini Urus.

Kitul de conversie costă în jur de 2.100 € și constă într-o bară față à la Urus plus câteva ornamente exterioare. Ce-i drept, dacă-l vezi noaptea, de la depărtare, ai putea să confunzi acest RAV4 cu un Urus staționat.

Cât despre performanțe, va trebui să mergi la altcineva dacă vrei să exploatezi mai mult motorul de 2,5 litri de pe RAV4 — care, în versiune plug-in hybrid, ajută SUV-ul să sprinteze de la 0 la 96 km/h în 5,8 secunde, ceea ce nu-i nici pe departe rău.

Atuncă o privire peste galeria de mai sus și spune-ne dacă seamănă sau nu, în opinia ta. Dacă încă nu ai o opinie, iată un exemplu similar de transformare în idoli: un Audi TT care vrea să fie Bugatti Veyron.

Adaugă un comentariu